Loopbaancoaching voor werkgevers

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Organisaties daarmee ook. Functies veranderen, de werkomgeving verandert en mensen veranderen. Soms zitten medewerkers niet goed meer op hun plek of vervalt hun functie. De werkdruk is te hoog of het plezier in het werk is verminderd. Dan is het tijd om vooruit te kijken. Medewerkers weten soms echter niet goed welke richting ze op willen en hoe ze dat aan moeten pakken. Dan is loopbaancoaching een ideale oplossing.

Wanneer kies je voor loopbaancoaching?

Als werkgever profiteer je van medewerkers die werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn productiever, tevredener, worden minder snel ziek en zijn efficiënter. Je hebt het vast al vaker met je medewerker besproken. Waar krijg je nou écht energie van en hoe krijg je weer plezier in werk? Hoe komen competenties en vaardigheden optimaal tot hun recht en waar ligt je passie? Welke mogelijkheden zijn op het gebied van omscholing? In deze situatie kun jij als werkgever een hoop voor je medewerker betekenen. Loopbaancoaching is een investering die loont!

Loopbaancoaching is ideaal voor medewerkers die actief met hun loopbaan aan de slag willen. De loopbaancoaches van Jobtimum helpen medewerkers hun carrière weer in eigen hand te nemen. We geven inzicht in kansen en mogelijkheden, gaan op zoek naar drijfveren en wensen, maar stimuleren ook persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen. We gaan actief aan de slag met de ambities en competenties van jouw medewerker.

Jobtimum ondersteunt jou en je medewerker praktisch en deskundig met als doel een succesvolle (carrière)verandering.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende kennismaking met ons in.

Loopbaancoaching voor medewerkers

Merk je dat je niet zoveel energie meer uit je baan haalt? Ga je misschien zelfs met tegenzin naar je werk? Is je functie veranderd waardoor je het gevoel hebt dat je niet meer tot je recht komt? Of heb je te maken met een reorganisatie of ben je toe aan een nieuwe stap? En weet je niet goed welke richting je met je carrière op wilt? Wil je de regie weer terug over jouw eigen loopbaan? Denk dan eens aan een loopbaancoach.

Wat kan een loopbaancoach voor jou doen?

Soms loop je tegen situaties aan die je dwingen om even stil te staan bij je functioneren, je werkgeluk, je persoonlijke wensen en drijfveren en je doorgroeimogelijkheden in je huidige baan. Je wilt je werk misschien effectiever doen, misschien wil je meer leren opkomen voor jezelf, duidelijker grenzen leren aangeven of werken aan je communicatie. Het kan ook zijn dat je wil onderzoeken of jouw baan nog wel aansluit bij jouw competenties, jouw wensen en jouw persoonlijkheid.

Een loopbaancoach helpt je hier intensief bij. Samen met jouw coach onderzoek je wat jouw wensen en doelen zijn en hoe je hier invulling aan kunt geven. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke ontwikkelpunten en we gaan hier actief en praktisch mee aan de slag. We onderzoeken de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en in welke baan of branche jij goed past. Je zelfinzicht en bewustwording groeien, en zo kun je beter sturing geven aan je gedrag en de keuzes die je maakt in je werk.

Loopbaancoaching is ideaal als jij toe bent aan het verkennen van nieuwe carrièrekansen en daarbij deskundig ondersteund en gemotiveerd wil worden. Zo realiseren we samen met jou een succesvolle (carrière)verandering met meer energie en plezier in een baan waarin jij je als een vis in het water voelt.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende kennismaking met ons in.