Loopbaancoaching voor medewerkers

Merk je dat je niet zoveel energie meer uit je baan haalt? Ga je misschien zelfs met tegenzin naar je werk? Is je functie veranderd waardoor je het gevoel hebt dat je niet meer tot je recht komt? Of heb je te maken met een reorganisatie of ben je toe aan een nieuwe stap? En weet je niet goed welke richting je met je carrière op wilt? Wil je de regie weer terug over jouw eigen loopbaan? Denk dan eens aan een loopbaancoach.

Wat kan een loopbaancoach voor jou doen?

Soms loop je tegen situaties aan die je dwingen om even stil te staan bij je functioneren, je werkgeluk, je persoonlijke wensen en drijfveren en je doorgroeimogelijkheden in je huidige baan. Je wilt je werk misschien effectiever doen, misschien wil je meer leren opkomen voor jezelf, duidelijker grenzen leren aangeven of werken aan je communicatie. Het kan ook zijn dat je wil onderzoeken of jouw baan nog wel aansluit bij jouw competenties, jouw wensen en jouw persoonlijkheid.

Een loopbaancoach helpt je hier intensief bij. Samen met jouw coach onderzoek je wat jouw wensen en doelen zijn en hoe je hier invulling aan kunt geven. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke ontwikkelpunten en we gaan hier actief en praktisch mee aan de slag. We onderzoeken de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en in welke baan of branche jij goed past. Je zelfinzicht en bewustwording groeien, en zo kun je beter sturing geven aan je gedrag en de keuzes die je maakt in je werk.

Loopbaancoaching is ideaal als jij toe bent aan het verkennen van nieuwe carrièrekansen en daarbij deskundig ondersteund en gemotiveerd wil worden. Zo realiseren we samen met jou een succesvolle (carrière)verandering met meer energie en plezier in een baan waarin jij je als een vis in het water voelt.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende kennismaking met ons in.