Loopbaancoaching voor werkgevers

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Organisaties daarmee ook. Functies veranderen, de werkomgeving verandert en mensen veranderen. Soms zitten medewerkers niet goed meer op hun plek of vervalt hun functie. De werkdruk is te hoog of het plezier in het werk is verminderd. Dan is het tijd om vooruit te kijken. Medewerkers weten soms echter niet goed welke richting ze op willen en hoe ze dat aan moeten pakken. Dan is loopbaancoaching een ideale oplossing.

Wanneer kies je voor loopbaancoaching?

Als werkgever profiteer je van werknemers die werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn productiever, tevredener, worden minder snel ziek en zijn efficiënter. Je hebt het vast al vaker met je medewerker besproken. Waar krijg je nou écht energie van en hoe krijg je weer plezier in werk? Hoe komen competenties en vaardigheden optimaal tot hun recht en waar ligt je passie? Welke mogelijkheden zijn op het gebied van omscholing? In deze situatie kun jij als werkgever een hoop voor je medewerker betekenen. Loopbaancoaching is een investering die loont!

Loopbaancoaching is ideaal voor medewerkers die actief met hun loopbaan aan de slag willen. De loopbaancoaches van Jobtimum helpen medewerkers hun carrière weer in eigen hand te nemen. We geven inzicht in kansen en mogelijkheden, gaan op zoek naar drijfveren en wensen, maar stimuleren ook persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen. We gaan actief aan de slag met de ambities en competenties van jouw medewerker.

Jobtimum ondersteunt jou en je medewerker praktisch en deskundig met als doel een succesvolle (carrière)verandering.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende kennismaking met ons in.