Over ons

Over Jobtimum

Jobtimum helpt medewerkers bij het vinden van een passende nieuwe werkplek én adviseert werkgevers in dit proces. Wij zijn gespecialiseerd in re-integratie, outplacement en loopbaancoaching en zijn volledig op de hoogte van alle wetgeving en regels die van toepassing zijn in deze trajecten. We werken intensief samen met alle betrokken partijen aan een geslaagde terugkeer op de arbeidsmarkt, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Door onze persoonlijke en betrokken aanpak brengen wij op een positieve manier beweging in loopbanen.

In ieder van ons leeft een ideaal. Soms moet je er iets langer naar zoeken. En soms kun je bij die zoektocht een steuntje in de rug gebruiken. Uiteraard is een goede klik en een hoop vertrouwen daarbij het uitgangspunt. Wij denken in kansen en in creeren van mogelijkheden. Alle coaches die binnen Jobtimum werken hebben dezelfde kernwaarden.

Jobtimum is een landelijk werkend re-integratiebureau met meer dan 10 jaar ervaring. De deskundige loopbaan- en re-integratiecoaches van Jobtimum werken regionaal en zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Elk traject is optimaal afgestemd op ieders unieke loopbaansituatie. Iedereen heeft zijn eigen talenten en zijn eigen kracht. Daarom ligt bij ons altijd de focus op wat wél kan. Deze manier van werken maakt dat wij succesvol zijn in wat wij het liefste doen: mensen blij maken met een nieuwe baan waarin ze zich veilig, krachtig, waardevol en energiek voelen. Zo wordt het vinden van een nieuwe baan voor iedereen haalbaar én succesvol.

We kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan. Bij Jobtimum is iedereen welkom!

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende kennismaking met ons in.

Kernwaarden: daar staan we voor

Aandachtig luisteren zonder te oordelen en met empathie voor de kandidaat
én de opdrachtgever om zo tot de kern van de vraag te komen.

Betrouwbaarheid, openheid, integriteit en duidelijkheid zijn de rode draad in onze organisatie. Van offerte tot en met nazorg. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Doortastend en krachtig bij twijfels. Daadkracht helpt om dat te bereiken wat we samen willen bereiken en te zijn wie we willen zijn.

Kandidaten krijgen bij ons professionele begeleiding. Wij helpen kandidaten en bedrijven met veel plezier verder. Dat geeft onze opdrachtgevers en ons een hoop inspiratie en energie.

Over mij

Bas Londeman, oprichter en eigenaar van Jobtimum. Ik ben al 10 jaar coach en heb al honderden medewerkers in allerlei situaties begeleid naar een nieuwe fijne werkomgeving. Ik heb gezien en ondervonden hoe belangrijk het is een authentiek leven te leven, een leven waarin je goed naar jezelf luistert en die weg te volgen die op dat moment het beste bij jou past.

In mij vind je een goede luisteraar met aandacht voor jou als persoon, met een open houding en oprechte interesse. Het is mijn missie om samen met jou, zonder oordeel, uit te zoeken wat echt goed bij jou past.