Referenties van kandidaten

Aaltina:

Het is een lastig traject als je in de ziektewet terecht komt en blijvend arbeidsongeschikt bent voor je werk. Je komt terecht in een wir war van regels en onduidelijkheden en daarboven op heb je geen werk meer, moet je je toekomst bijstellen en dealen met je beperking. Jobtimum heeft mij begeleid in dit proces. Mijn coach heeft mij geholpen om meer duidelijkheid te krijgen over het proces waar ik in zat. Door zijn persoonlijke benadering heeft hij mij gestimuleerd en gemotiveerd. Uiteindelijk heeft dat voor mij gezorgd dat ik een passende baan heb gevonden waardoor ik een nieuwe werktoekomst kan gaan opbouwen.  

Nathalie:

Toen ik bij mijn eigen baan uitviel met een stevige burn-out moest ik na een tijdje elders weer gaan re-integreren. Ik was daar zelf helemaal niet klaar voor, maar regels zijn nou eenmaal regels... In eerste instantie zag ik er erg tegenop om een re-integratiecoach te hebben die me steeds op de vingers zou tikken en me er steeds weer aan zou herinneren hoe ‘slecht’ alles ging en hoeveel spanning deze hele situatie met zich mee bracht.

Wat mijn coach duidelijk onderscheidt van anderen is dat hij mensen en situaties erg goed aanvoelt. Ik had mijn ups en downs en hij wist zijn aanpak hier altijd goed op aan te passen. Daarnaast werkt hij niet snel even zijn dossiers af (ja, die zitten er dus ook tussen…) maar maakte ruimte vrij om oprecht te checken hoe het gaat, ook wat betreft niet werk-gerelateerde zaken. Daardoor voelde ik me niet een lastig nummer wat gewoon zo snel mogelijk weer aan de bak moest, maar een persoon.
Naast zijn fijne persoonlijke aanpak was mijn coach behulpzaam, gaf goede inzichten en dacht goed mee (ook over toekomstdromen die eigenlijk buiten ons traject vielen). Hij is geduldig maar geeft soms ook een vriendelijke schop onder de kont zonder dat ik me hierbij nog meer onder druk gezet voelde (en eerlijk is eerlijk, anders was ik waarschijnlijk ook niet in actie gekomen).

Liesje:

Bas is mijn loopbaancoach. Ik heb veel gehad aan zijn kennis en de manier waarop hij mij heeft ondersteund. Hij heeft me duidelijk gemaakt waar mijn valkuilen en kansen liggen. En dit heeft geresulteerd in ontwikkeling richting een nieuwe baan. Bedankt Bas !